About

Charlotte is spontaan, zakelijk en empatisch. Ze doet er alles aan het beste uit uw opdracht en bedrijf te halen. In haar ontwerpen staat de mens centraal. Haar doel is om het leven van een andere wat gezelliger en fijner te maken. Naast haar studie aan de Design Academy Eindhoven heeft zij haar eigen foto studio geopend waar zij haar passie voor fotografie kan uitvoeren. Ze portretteert de mooiste gezichten, gezichten van mensen die uniek zijn omdat zij zij zijn.

Wanneer Charlotte een project start focused zij zich op het gedrag van de mens, ze let op hen dagelijkse routines en probeert de onderbewuste gedragen te accentueren. Wanneer zij de mensen onderzoekt schrijf ze pagina’s vol. Charlotte observeert meestal in de trein, in de stad of gewoon in haar nabije kring. Wanneer ze alle woorden heeft laten verdwijnen in haar welbekende blauwe boekje,  werkt Charlotte ze uit in beeld waarmee zij mensen een lach, een traan of rode wangen wilt bezorgen. Dit doet zij zowel grafisch als in 3D objecten. De leidraad in al haar werken zijn de verhalen die zij over brengt om te leren of genieten.

Charlotte haar afstudeer project is Through Eyes. Een project waar zij fotografie en design inzet om jongeren in problemen weer in contact met hun ouders te brengen.Klik hier om meer te zien over Through Eyes.

 

Award Winning:

Social Design Talent Award 2017

 

Press:

VPRO Dutch Design top 10 lijst.

TL Magazine about DDW 2017.

Charlotte Kin wint Social Design Award Eindhoven